Syntomax kan je website ontwikkelen van A tot en met Z. Van het ontwerp tot de programmering en oplevering. Het is ook mogelijk om onze expertise in te schakelen voor elk tussenstadium waarbij we samenwerken met partners en/of je bureau.

Website-ontwerp

Wij werken met diverse webdesigners die je website professioneel kunnen ontwerpen. Ook kun je het website-ontwerp door een eigen ontwerper laten uitvoeren. In dit proces denken we graag met je mee. Zo kunnen we de technische mogelijkheden bespreken, adviseren en eventueel samen met een expert in usability, conversie optimalisatie en SEO extra van dienst zijn.

Website programmering

Heb je behoefte aan een speciale functionaliteit op je website zoals een database, een koppeling met andere systemen, API’s, of andere functionaliteiten? We helpen je graag verder met de website programmering. Syntomax beheerst diverse programmeertalen en -systemen.

Website hosting

Zodra je website af is kunnen we ook de website hosting verzorgen. We doen dit in een snelle, veilige en stabiele omgeving met continue monitoring.