IT-security wordt steeds belangrijker. Syntomax kan de IT voor je onderneming op diverse vlakken beveiligen.

We bieden IT-security onder andere op het gebied van organisatiebrede wachtwoordtools, virusscanners en spamfilters. Daarnaast kunnen we zorgen voor veilige VPN-verbindingen. Dit is belangrijk als er binnen je onderneming locatieonafhankelijk wordt gewerkt, bijvoorbeeld vanuit huis. Ook kunnen we voor ondernemingen die over gevoelige data beschikken, de datadragers versleutelen zodat deze niet leesbaar zijn in geval van diefstal.

Als je twijfelt aan je security kunnen we een scan maken om inzichtelijk te maken wat de huidige staat van je IT-security is. Deze scan geeft inzicht in hoe je organisatie ervoor staat op het gebied van informatiebeveiliging. Deze scan kan tevens gebruikt worden voor accountantscontroles: hierbij heb je wellicht netwerkdiagrammen nodig, een bewijs dat je je wachtwoorden regelmatig wijzigt, etc.

Als partner van Eset Antivirus kunnen wij uw gehele organisatie voorzien van een robuuste antivirus oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.