Smartcredit

Syntomax is al lange tijd actief in de golfbranche. Bij veel banen zagen wij betaalsystemen die niet integreerde met de software paketten die gebruikt werden of oudere technologie gebruikte. Neem bijvoorbeeld papieren ballenkaarten. Deze worden nat of kreukelen en kunnen dan niet meer gelezen worden.

Samen met de distributiepartner RangeKing heeft Syntomax een betaalsysteem ontwikkeld dat op basis van RFID (draadloze betaalkaarten) dat ook gebruikt kan worden voor het identificeren van klanten en voor toegangscontrole.

Het nieuwste platvorm bestaat uit zelf ontwikkelde hardware voor de ballenmachine, een kassamodule die integreert met leidende pakken in de golfbranche zoals PSK, Micros en Intogolf en een webbased omgeving waarin alle transacties , passen en gebruikers beheerd kunnen worden.

Doordat de kern van dit systeem webbased is kunnen derde partijen eenvoudig integreren met dit systeem volgens programmeer interfaces (API’s) die wij beschikbaar stellen.

Met deze oplossing hebben wij een systeem in de markt gebracht waarmee gebruikersidentificatie, toegangscontrole en betalen via één pas mogelijk is en de golfbaan realtime online inzicht heeft in de verkopen, het gebruik en de aanwezigheid van klanten.