Technos Telecom

Technos Telecom

Technos is sinds de jaren 70 al een speler in de telecom sector. Waar het ooit aan de wieg stond voor mogelijkheden met goedkoop internationaal bellen hebben ze nu een uitgebreide infrastructuur met gehoste telefooncentrales op basis van Voice over IP. De samenwerking met Technos is tweeledig. Syntomax verzorgt voor veel Technos kanten de support en lokale implementatie. Technos levert ook voor veel Syntomax klanten de telefonie intrastructuur en hosted centrales. Door deze samenwerking heeft Syntomax veel kennis opgedaan van het inrichten en onderhouden van telefonienetwerken.


IS Group

IS Group

De samenwerking met IS Group en Syntomax dateert al van meer dan 15 jaar terug. IS Group is een provider van oplossingen met online werken maar verzorgt voor ons met name veel dataverbindingen. De laatste jaren is IS Group sterk gegroeid, onder andere door diverse overnames zoals Pins, Apcare, AtWork, CSS en vele anderen. Door deze groei kan een breed scala aan producten op hoog niveau aangeboden worden waarbij eventueel maatwerk en persoonlijke aandacht nog steeds voorop staat.


ComSave

ComSave

Met al het cloud werken wordt een goede maar ook sneller internetverbinding steeds belangrijker. Waar voorheen een adsl of vdsl lijn volstond zijn nu snelle glasvezelverbindingen de norm aan het worden. Dit komt met name door een sterke daling in de kosten van glasvezelverbindingen. ComSave is een internet provider die zich met name richt op het betaalbaar aanbieden van glasvezelverbindigen.


Ruckus

Ruckus

Steeds meer apparatuur maakt gebruik van draadloze netwerken. Het concept van een enkel accesspoint om het kantoor van draadloos internet te voorzien blijkt in veel gevallen niet genoeg dekking en stabiliteit te geven. Een professioneel wifi netwerk dat met meerdere accesspoints naadloos kan dekken met gecentraliseerd intelligent management is dan een goede oplossing.

Ruckus is één van de top 4 spelers in de Enterprise Wifi markt naast spelers als HP, Cisco, en Aruba. Syntomax heeft ervaring met de implementatie van deze omgeving voor kantooromgevingen tot grote evenementen.


Neslotech

Neslotech

Wij zetten ons graag in als single point of contact voor onze klanten zodat wij alle zorgen omtrent de IT kunnen overnemen. Eén van de essentiële basis elementen voor een goed werkende infrastructuur is goede bekabeling. Of het nu is van de serverruimte naar de werkstations of de glasvezelverbindingen tussen panden of internet aansluitpunten.

Hierin heeft Syntomax in Neslotech een goede partner gevonden. Met zijn grofweg 10 medewerkers ondersteunt Neslotech ons uitstekend met het uitbreiden en aanleggen van deze infrastructuren.


Hewlett Packard

Hewlett Packard (HP)

In de afgelopen jaren hebben in veel gevallen oplossingen aangeboden die gebruik maken van apparatuur van HP. Dit is door HP beloond door ons als HP partner te accrediteren. Samen met HP als partner kunnen wij u oplossingen aanbieden van laptops en werkstations tot blade en storage omgevingen.